Vadstena Klosterhotel

Adress: Lasarettsgatan 5, Klosterområdet Postadress: Hamngatan 4, 592 24 Vadstena
Område: Göta kanal
Visa karta
Klosterpaket middag kl 18:00

Klosterpaket middag kl 18:00

Bo himmelskt & ät Dig salig i en medeltida klostermiljö. Unna er en skön Klostervistelse i medeltidsstaden Vadstena vid Vätterns strand. De tjocka väggarna, de slitna stengolven och de höga kryssvalven släpper loss fantasin om hur livet en gång var i klostret. Njut av god mat och dryck i vår restaurang och koppla av för en stund. Besök gärna de vackra omgivningarna i form av Vadstena Slott och klosterkyrkan.

Klosterspa Lyxpaket

Klosterspa Lyxpaket

I vårt klosterspa omfamnas du av en skön miljö, med sprakande brasor och levande ljus, samtidigt som själen har en chans till återhämtning, och du serveras ett glas Champagne. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad & bastur som finns både utomhus och inomhus. Besök gärna de vackra omgivningarna i form av Vadstena Slott och klosterkyrkan, innan du sedan sätter dig och avnjuter en 5-rätters middag.

Klosterspapaket 2 dygn

Klosterspapaket 2 dygn

Klosterspapaketet inleds med 2-rätters middag och spa på ankomstdagen ( 15 års åldersgräns) I vårt klosterspa omfamnas du av en skön miljö, med sprakande brasor och levande ljus, samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad & bastur som finns både utomhus och inomhus. Nedvarvning för kropp och själ - i två dagar.

Klosterspapaket| SPA & Trerätters middag

Klosterspapaket| SPA & Trerätters middag

I vårt klosterspa omfamnas du av en skön miljö, med sprakande brasor och levande ljus, samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad & bastur som finns både utomhus och inomhus. När du besöker vårt Klosterspa inleds besöket med SPA i vår badavdelning, och därefter finns tid för att njuta av vila och rekreation i vår relaxavdelning med vilrum och spabar.

Lilla Klosterpaketet

Lilla Klosterpaketet

Bo himmelskt & ät Dig salig i en medeltida klostermiljö. Unna er en skön Klostervistelse i medeltidsstaden Vadstena vid Vätterns strand. De tjocka väggarna, de slitna stengolven och de höga kryssvalven släpper loss fantasin om hur livet en gång var i klostret. Boka gärna Klosterpaketet, då ingår Välkomstkaffe, Välkomstdrink samt 3 rätters middag istället för 2 rätters middag.

Vandringspaket

Vandringspaket

Vandringspaket där allt ingår! -Matsäck packad i ryggsäck, samt karta över olika vandringsleder, en tvårätters middag & övernattning med frukostbuffé ingår i paketet. Matsäck för vandringen hämtas ut i receptionen på ankomst eller avresedagen mellan kl 09-10,00. Meddela vid bokningstillfället vilken tid ni önskar.

Build: 2024-09-01 19:19:13, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetailsoffers