Jolla B&B, Bykstugan

Adress: Vänneberga bro 1 , 614 92 Söderköping
Område: Vänneberga
Visa karta

Bed & Breakfast | Precis vid strandkanten med utsikt över Göta kanal ligger Jollas B&B Bykstugan - Välkommen till ett romantiskt och mysigt krypin med dubbelsäng.

 
Precis vid strandkanten med utsikt över Göta Kanal ligger Jollas B&B Bykstugan, en charmig liten stuga som en gång i tiden fungerade som tvättstuga. Idag har den förvandlats till ett romantiskt och mysigt krypin, perfekt för par som vill koppla av och njuta av naturens rofyllda miljö.
Bykstugan erbjuder en bekväm dubbelsäng, idealisk för ett par som söker en avkopplande tillflyktsort. Vakna upp till får eller fågelsång och den friska doften av landsbygdsluft. Även om stugan bevarar sin historiska charm, har vi sett till att moderna bekvämligheter finns tillgängliga: en toalett ligger bara 20 meter bort och en soldusch finns i anslutning till Jollas B&B.
 
För att göra din vistelse så bekväm och njutbar som möjligt ingår frukost, sänglinne, handduk och städning. Dessutom finns en vattenkokare och ett urval av kvalitetsteer i stugan, så att ni kan njuta av en varm kopp te när ni önskar. När ni bor hos oss har ni också möjlighet att i samråd med oss utforska vår prunkande trädgård, en grön oas som bjuder in till stunder av avkoppling och njutning. Promenera bland blommande växter, koppla av under de lummiga träden och njut av den vackra utsikten över kanalen.
 
På tomten ligger också Jollas Kafé som är en del av upplevelsen och en oas för smakälskare. Vi strävar efter att erbjuda en enastående upplevelse genom vår fantastiskt goda glass och unika bakverk.

Cykelvänligt stopp

Faciliteter och service

Nöje
Cykelpump Cykelvänligt stopp

Policy

Incheckning (tidigast)
14:00 - 18:00
Utcheckning (senast)
10:00 - 11:00

Kontaktinformation

Gatuadress
Vänneberga bro 1
Postadress
614 92 Söderköping
E-post
Build: 2024-10-11 16:47:20, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails